Z dvoch áut ukradli peňaženky s tržbou, dopravná nehoda – zrážka chodkyne

31.08.2007 Prešov

Policajti z Obvodného oddelenia PZ Chminianska Nová Ves vyšetrujú včerajšiu krádež vlámaním do nákladného auta v obci Široké.
34 ročný vodič zaparkoval o 12:00 h nákladné auto Mercedes na parkovisko pred predajňou potravín v Širokom. Počas vykladania tovaru zatiaľ neznámy páchateľ otvoril auto a ukradol z neho peňaženku s tržbou. Poškodenej firme, pre ktorú vodič pracoval, vznikla škoda 47.308. - Sk.

Ku krádeži peňaženky z auta došlo včera aj v Kežmarku. Doposiaľ neznámy páchateľ sa v čase okolo 17.00 h vlámal do kabíny nákladného auta Mercedes, ktoré bolo zaparkované na odstavnej ploche pred večierkou v Kežmarku. Z nej ukradol peňaženku s finančnou hotovosťou 83.036, - Sk. Prípad vyšetrujú kežmarskí policajti.

Dopravná nehoda – zrážka chodkyne :
Popradský policajný vyšetrovateľ vyšetruje príčinu a mieru zavinenia včerajšej smrteľnej dopravnej nehody vo Svite.
V čase o 15:00 h 55 ročný vodič nákladného auta Iveco pri cúvaní na odstavnej ploche pred predajňou stavebnín zrazil 79 ročnú chodkyňu. Tá utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. K zraneniu vodiča nedošlo, požitie alkoholických nápojov u neho zistené nebolo. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark